Hoe kunnen we je helpen?

paysafecard als betalingsmethode

Voor je Jimdo webshop kun je paysafecard als betalingsmethode gebruiken. We werken daarvoor samen met betalingsaanbieder Mollie.

JimdoBusiness functie

Om de betaaldiensten van Mollie in je Jimdo webshop te gebruiken, is een JimdoBusiness pakket nodig.


paysafecard

Mister Cash is een veelgebruikte betaalmethode in Belgische webshops. Klanten kunnen bij verschillende verkooppunten een paysafecard kopen. Bij het online betalen met een paysafecard voeren ze de PIN code van hun kaart in. Het bedrag wordt dan verrekend met het tegoed dat op de kaart staat.


paysafecard heeft als voordeel voor de koper dat die zijn bankgegevens niet online hoeft in te voeren.


Transactiekosten

Aan een betaling met paysafecard zitten voor de verkoper kosten per transactie. Hier vind je het actuele tarief voor de transactiekosten bij Mollie.

Wat is Mollie?

Mollie is een betalingsaanbieder voor online betalingen. Via Mollie kan Jimdo meer betalingsmethodes aanbieden. Omdat Mollie gespecialiseerd is in online betalingen, weet je ook zeker dat je aan de wettelijke regels voor betaling voldoet.

Hoe werkt het?

Om paysafecard betalingen van je klanten te kunnen verwerken, heb je een account bij Mollie nodig. De betalingen komen dan op die account binnen. Je kunt bij Mollie instellen wanneer de betaling naar je zakelijke bankrekening wordt uitbetaald.

Aanvullende overeenkomst lezen en accepteren

Als je via Mollie paysafecard wilt aanbieden, is een aanvullende overeenkomst voor je contract nodig. Je kunt die in je Mollie account doorlezen.


Als je akkoord gaat met de aanvullingen, kun je die meteen online accepteren. paysafecard wordt dan toegevoegd aan je account.

paysafecard koppelen aan je Jimdo webshop

Bij Mollie krijg je een code. Die wordt Live API Key genoemd en zorgt voor de verbinding tussen je webshop en je Mollie account.

 

Zo vind je je Live API Key:

 

- ga naar Websiteprofielen

- klik naast een websiteprofiel op 'Details'

- je vindt dan een menu 'Mollie API gegevens' 

- bovenaan de lijst met gegevens staat je Live API Key

 

Om de koppeling te maken, kun je de Live API Key code exact kopiëren.

 

- ga dan in je webshop naar Instellingen -> Webwinkel -> Betalingsmogelijkheden -> Mollie.

- plak daar de code in het veld ‘Live API Key’.

 

paysafecard wordt dan beschikbaar in je Jimdo webshop.