Hoe kunnen we je helpen?

Gratis tools voor keyword onderzoek

Het schrijven van teksten is voor de zoekmachine optimalisatie van je Jimdo website heel belangrijk. Let er hierbij op dat je begrippen gebruikt die je bezoekers ook gebruiken in zoekmachines, om jouw website te vinden. Meer informatie over Teksten en keywords >>

 

Vooral belangrijk is dus dat je erover nadenkt welke sleutelwoorden voor jouw Jimdo website belgrijk zijn. Om die te bepalen, zijn er een paar handige gratis tools. 

 

 

Google Suggest

De zoekmachine Google zelf biedt je mogelijkheden om nieuwe keywords voor je website te vinden. Misschien is je weleens opgevallen dat bij het typen van zoekopdrachten in Google suggesties worden getoond worden. Als je dus niet goed weet waar je nieuwe keywords vandaan kunt halen, kun je op deze manier een boel suggesties krijgen en inschatten of ze voor jouw website relevant zijn. 

 

 

Gerelateerde zoekopdrachten

Bij zoekopdrachten toont Google onder de zoekresultaten gerelateerde zoekopdrachten. Ook hier kun je eenvoudig suggesties vinden voor nieuwe keywords. 

 

 

En voor professionals: de keyword-tool van Google

Voor het Adwords programma biedt Google een keyword tool aan, waarin je kunt zien hoe vaak een zoekterm doorgaans gebruikt wordt: 

 

 

Hier vind je de keyword-tool van Google >>