Hoe kunnen we je helpen?

Beschermde pagina’s

Niet alles op je website hoeft iedereen te zien. Sommige pagina’s zijn alleen voor specifieke bezoekers. Of je werkt nog aan pagina en je wilt hem dus nog even niet aan je bezoekers laten zien. 


Je kiest zelf welke pagina’s op je site bekeken kunnen worden.


Een beschermd gedeelte op je website bestaat uit een of meerdere pagina’s, die alleen bekeken kunnen worden na het invoeren van een wachtwoord. De zoekmachine ziet dus ook niet wat er op die pagina staat.

Stel een wachtwoord in voor specifieke pagina’s

  • ga naar Mijn account > Instellingen > Website > Paginawachtwoord
  • klik op ‘Nieuw beschermd gedeelte toevoegen’
  • voer het wachtwoord in dat je wilt gebruiken
  • vink aan voor welke pagina’s dat wachtwoord moet gelden
  • klik op 'Opslaan'

Als de inhoud niet te zien is, wat ziet een bezoeker dan wel?

Op beschermde pagina’s is een invoerveld voor het wachtwoord te zien. De vormgeving van je website is wel zichtbaar. Ook je zijbalk, footer en achtergrondfoto zijn te zien. 

Moet je steeds opnieuw het wachtwoord invoeren?

Nee, als je het wachtwoord hebt ingevoerd, wordt dat in je browser opgeslagen in een cookie. Bij een volgend bezoek weet je browser nog dat je die pagina mag bekijken. 


Als je die cookie uit je browser verwijdert, moet je bij je volgende bezoek het wachtwoord weer invoeren. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je je volledige browsergeschiedenis verwijdert.