Hoe kunnen we je helpen?

Ongewenste mail in Hotmail

Na het aanmaken van een Jimdo-website wordt er een mail naar je gestuurd om je mailadres te bevestigen. Als je Hotmail of Outlook gebruikt, kan het zijn dat die mail onterecht als spam wordt behandeld. De mail komt dan dus niet in je Postvak In, maar wordt meteen in de map "Ongewenste mail" opgeslagen. 

Waar vind je de map Ongewenste mail?

Als je dus Hotmail of Outlook gebruikt en je hebt geen bevestigingsmail van ons gekregen, controleer dan even of de mail misschien bij je ongewenste mail terecht is gekomen. De map "Ongewenste mail" wordt standaard weergegeven in je lijst met mappen. 


Vind je daar inderdaad onze mail? Zet dan een vinkje bij onze mail en gebruik de knop "Niet ongewenst". Je vindt die knop boven de lijst met mails.

 

Hotmail onthoudt dan dat onze mails voortaan niet als spam behandeld moeten worden. De geselecteerde mail wordt tegelijkertijd verplaatst naar je Postvak In. 

Outlook op je mobiele telefoon

Gebruik je Outlook op je mobiele telefoon? Dan vind je de spam map in het linkermenu, in het lijstje onder "Alle labels". Als je het bericht opent, vind je bij de opties de mogelijkheid "Melden dat dit geen spam is".


Extra voordeel: het spamfilter van Hotmail leert dat mails van ons systeem niet als spam behandeld hoeven worden. Je helpt zo dus ook om te voorkomen dat mails naar andere Jimdo-gebruikers als spam behandeld worden. Bedankt daarvoor!