Hoe kunnen we je helpen?

Spamfilter in Gmail

Na het aanmaken van een Jimdo-website wordt er een mail naar je gestuurd om je mailadres te bevestigen. Als je Gmail gebruikt, kan het zijn dat die mail onterecht als spam wordt behandeld. De mail komt dan dus niet in je Postvak In, maar wordt meteen in de map Spam opgeslagen. 

Waar vind je de map Spam?

Als je dus Gmail gebruikt en je hebt geen bevestigingsmail van ons gekregen, controleer dan even of de mail misschien bij je Spam terecht is gekomen. De map Spam wordt standaard weergegeven in je lijst met mappen. 


Vind je daar inderdaad onze mail? Zet dan een vinkje bij onze mail en gebruik de knop "Geen spam". Je vindt die knop boven de lijst met mails.

 

Gmail onthoudt dan dat onze mails voortaan niet als spam behandeld moeten worden. De geselecteerde mail wordt tegelijkertijd verplaatst naar je Postvak In. 

Gmail op je op je telefoon

Gebruik je Gmail op je mobiele telefoon? Dan vind je de spam map in het linkermenu, in het lijstje onder "Alle labels". Als je het bericht opent, vind je bij de opties de mogelijkheid "Melden dat dit geen spam is".


Extra voordeel: het spamfilter van Gmail leert dat mails van ons systeem niet als spam behandeld hoeven worden. Je helpt zo dus ook om te voorkomen dat mails naar andere Jimdo-gebruikers als spam behandeld worden. Bedankt daarvoor!