Hoe kunnen we je helpen?

Domeinregistratieformulier

Als je JimdoPro of JimdoBusiness met een nieuw domein besteld hebt, kom je bij je eerste keer inloggen eerst in het domeinregistratieformulier terecht.

 

Daar kun je je gegevens invoeren om je domeinregistratie te bevestigen.

Als je met een bestaand domein je JimdoPro of JimdoBusiness besteld hebt, kun je dit domein naar Jimdo verhuizen of een doorverwijzing laten instellen naar jouw Jimdo website.

Domeinen registreren met .nl of .be

Als je een domein registreert dat eindigt op .nl of .be wordt die registratie meteen verwerkt. De registratie is dan binnen 24 uur afgesloten en vanaf dat moment kun je je domein gebruiken voor je Jimdo-website.

Domein registreren met .com, .net, .info, .org of .biz

Als je een domein registreert dat eindigt op .com, .net, .info, .org of .biz, ontvang je een mail om je contactgegevens te bevestigen. Het is daarom belangrijk om een geldig mailadres te gebruiken. Als na 15 dagen de gegevens niet bevestigd zijn, wordt de registratie van je domein gedeactiveerd.

 

Ontvang je geen mail? Kijk dan ook of de mail bij je spam terecht is gekomen.

Let op
Na het invullen van het domeinregistratieformulier kan het tot 24 uur duren tot het registratieproces volledig is afgesloten en je nieuwe domein met je Jimdo website verbonden is. De actuele status van je domein kun je in het Domeinbeheer controleren.