Hoe kunnen we je helpen?

Direct bestellen

Als je nog geen Jimdo website hebt, kun je JimdoPro of JimdoBusiness pakket met een eigen domein direct bestellen.

 

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je kunt bestellen. We gebruiken daarvoor als voorbeeld de directe bestelling van een JimdoPro pakket via de Jimdo productpagina:

 

Stap 1: kies je pakket

Ga naar de Jimdo-productpagina via http://nl.jimdo.com/prijzen en kies het pakket uit dat je wilt bestellen. In ons voorbeeld is dat JimdoPro.

 

Klik op Meer informatie over JimdoPro.

 

Stap 2: kies je domein

Er verschijnt nu een invoerveld waarin je het domein kunt invoeren dat je graag wilt gebruiken voor je website. Met een klik op Controleren wordt gecontroleerd of het gewenste domein nog beschikbaar is.

 

Tip:

Als je al een eigen domein hebt en je wilt dit naar Jimdo verhuizen, kun je ook je bestaande domein invoeren. Let in dat geval extra op de informatie in de volgende stap.

 

 

 

Stap 3: domeincontrole

Er wordt nu getoond of jouw gewenste domein nog vrij is of niet. Als het domein nog vrij is kun je doorgaan met je bestelling door op Verder te klikken.

 

Info:

Als je een bestaand domein naar Jimdo wilt verhuizen, kun je in deze stap aanvinken dat je al de eigenaar van het domein bent en dat je het wilt verhuizen.

 

Stap 4: Upgrade of nieuwe bestelling?

Bij deze stap kies je of je een nieuwe website wilt maken met JimdoPro of dat je je bestaande Free website wilt upgraden naar JimdoPro.

 

Bij een upgrade van je bestaande JimdoFree website, blijft alle inhoud op je website bewaard. Je krijgt er alleen voor het bewerken van je website extra mogelijkheden bij.

 

Belangrijk:

Als je een upgrade voor je bestaande JimdoFree website maakt, let er dan op dat je het adres van je website helemaal correct invoert. Als je zeker wilt zijn, raden we je aan om in te loggen en de upgrade via het control panel te maken.

 

Stap 5: contractperiode kiezen

Kies voor hoe lang je een abonnement wilt afsluiten.

 

Je kunt je JimdoPro pakket voor 1 jaar of voor 2 jaar vooruit betalen. Als je ervoor kiest om voor 2 jaar vooruit te betalen, krijg je van ons 2 maanden cadeau.

 

Stap 6: heb je een kortingscode?

Als je een kortingscode hebt, kun je op "Heb je een kortingscode?" klikken. Je ziet die vraag onder de afbeelding van het Pro pakket.

 

Er opent dan een invoerveld waar je je kortingscode kunt invoeren om die korting te verwerken. Jouw korting wordt dan automatisch op je rekening in mindering gebracht.

 

Stap 7: betalingsinformatie invoeren

Voer nu de betalingsinformatie in in de invoervelden en kies een betalingsmethode. Als je alle verplichte velden hebt ingevoerd, kun je op Verder klikken om met het bestellen verder te gaan.

Stap 8: gegevens controleren

Controleer nu of je alle gegevens juist hebt ingevoerd en of de bestelling zoals die getoond wordt helemaal klopt. Als alles wat je hebt ingevoerd klopt, klik je op Kopen om de bestelling af te ronden.

Stap 9: bestelling afgerond

Klaar! Je komt nu op een pagina waarmee je het afsluiten van de transactie bevestigt. Je krijgt een e-mail met de bevestiging van jouw gegevens en de toegangsgegevens voor jouw nieuwe website. Hier kun je nu ook een rekening uitprinten.

 

Als je tijdens het bestellen tegen problemen aan loopt, neem dan contact op met ons vriendelijke support team.