Hoe kunnen we je helpen?

Blog tonen

Met het element “Blog tonen” bouw je snel een overzicht in van de laatste berichten op je blog.

Kies of je de blogposts daar helemaal wilt tonen of dat je bezoekers alleen een teaser wilt geven.

Let op
Je kunt maximaal 100 blogposts laten zien in het element Blog tonen.

Teaser

Een teaser laat de alleen de eerste paar elementen van een blogpost zien. Dat geeft dus een introductie, maar om alles te lezen, klikt je bezoeker op 'Meer lezen'.

Artikelen

Als je voor 'Artikelen' kiest, wordt in het blogoverzicht het hele blogartikel getoond. Dit is vooral handig als je korte blogposts schrijft. 


Aantal

Bij 'Blogpost' stel je in hoeveel blogposts er getoond moeten worden. Stel je hier bijvoorbeeld 5 in, dan worden van de laatste 5 blogposts teaser getoond. 

Afstand

Met Afstand stel je in hoeveel pixels ruimte er zit tussen de teasers van de verschillende blogposts. Een beetje tussenruimte kan lezers helpen om sneller overzicht te krijgen.


Categorieën

Als je je blogposts categorieën geeft, kun je het blogoverzicht laten sorteren op categorie. Je laat dan bijvoorbeeld alleen blogposts uit een specifieke categorie zien. 

Lengte teaser instellen

Bij Lengte teaser stel je in hoeveel elementen uit je blogposts getoond worden als teaser. Bij lengte 1 wordt alleen het 1e element getoond als teaser. Bij lengte 2 worden de eerste 2 elementen getoond.