Hoe kunnen we je helpen?

Het contract voor je Jimdo pakket

We berekenen eerlijk!

Anders dan onze gratis JimdoFree versie, zijn JimdoPro en JimdoBusiness premium-pakketten, waarvoor je betaalt. Maar, we berekenen de kosten altijd eerlijk: er zijn geen verborgen kosten!

 

Dit geldt ook voor onze uitbreidingen. Als je bijvoorbeeld een extra domein bij je Jimdo pakket koopt, passen we de looptijd daarvoor aan die van je Jimdo pakket aan en berekenen de kosten van het pakket tot op de dag nauwkeurig. 

Als je een upgrade maakt van JimdoPro naar JimdoBusiness, wordt het al betaalde bedrag van JimdoPro verrekend. Je betaalt dus alleen het prijsverschil. Dit bedrag berekenen we op de dag nauwkeurig, waarbij we letten op de looptijd van je huidige contract. Om een wirwar aan rekeningen te voorkomen, vatten we bij verlenging alle onderdelen van je Jimdo pakket in 1 rekening samen. 

Looptijd van 12 of 24 maanden

Contracten voor je Jimdo website hebben een looptijd van 12 of 24 maanden. Je kunt die keuze bij het kopen zelf maken. De contractlooptijd van uitbreidingen aan je pakket wordt aan de looptijd van je JimdoPro of JimdoBusiness pakket aangepast. 

 

Als gebruiker van JimdoPro of JimdoBusiness vind je een samenvatting van de belangrijkste informatie over je Jimdo pakket bij 'Contract' in het Menu van je website. Hier vind je bijvoorbeeld de actuele looptijd van je pakket en een overzicht van eventuele uitbreidingen. 

Kies je domein nu of later

In je JimdoPro of JimdoBusiness pakket is een eigen domein tijdens het eerste jaar gratis inbegrepen. Bij de contractvernieuwing worden de domeinkosten aan je pakket toegevoegd. Je kunt dit domein meteen kiezen of later aan je pakket toevoegen. Om een domein later aan je Jimdo pakket toe te voegen, kun je op je website inloggen. Bij 'Upgrade' in het control panel kun je in het tabblad Uitbreidingen het domein dat je wilt opgeven.

 

Let erop dat het domein op jouw wens wordt toegevoegd aan je pakket. Als je een domein registreert in de eerste 14 dagen van je contract, kun je je niet meer uit het contract terugtrekken. Waarom is dat zo? Het recht op herroeping vervalt voortijdig als het contract op wens van beide partijen nagekomen wordt. Dat is bijvoorbeeld het geval als een domein voor jou geregistreerd wordt.

Beëindiging van je contract

Je hebt een wettelijk recht om je binnen 14 dagen uit je contract terug te trekken. Stuur ons daarvoor eenvoudig een email vanaf het mailadres waaraan we de rekening verstuurd hebben en laat ons daarin weten dat je het contract wilt herroepen. 

 

Alle Jimdo-contracten kunnen tot 1 maand voor het aflopen van het huidige contract worden opgezegd. Je kunt opzeggen, door ons een email te sturen vanaf het mailadres dat je hebt ingesteld als 'jouw email-adres'. Noem in je mail de naam of het webadres van je Jimdo website en geef aan per wanneer je de website wilt opzeggen. 

 

We zijn natuurlijk helemaal blij als je Jimdo-gebruiker blijft! Mocht je problemen of onduidelijkheden hebben, laat het ons dan weten door aan onze Support te mailen: we helpen je graag verder!

 

Details over je contract kun je in onze Algemene Voorwaarden nalezen.