Hoe kunnen we je helpen?

Betalingsinformatie

Betalingspartners

De betalingsmogelijkheden bij Jimdo worden door onze betalingspartner Global Collect verzorgd. Wat houdt dat precies in? Je ontvangt jouw product van Jimdo, maar jouw betaling stuur je naar onze betalingspartner. We leggen onze betalingen daarmee in de handen van professionals: onze betalingspartner verzorgt dagelijks transacties voor talrijke bedrijven. 

Waarom deze partner

We kunnen zo internationaal een ruime keuze aan betalingsmogelijkheden aanbieden. Tegelijk voldoet het betalingsproces aan alle veiligheidsregels voor betalingen in e-commerce. Daar hoort onder andere bij dat creditcard nummers gecodeerd worden en voor ons en voor de medewerkers van GlobalCollect niet volledig zichtbaar zijn.

Betalingsmethodes in Nederland en België

In Nederland en België zijn de volgende betalingsmethodes beschikbaar:

 

  • Credit card
  • PayPal
  • iDEAL
  • Machtiging
  • Overschrijving

Referentienummer

Bij de meeste betalingsmethodes schrijf je het bedrag over naar het lokale rekeningsnummer van onze betalingspartner. Geef daarbij altijd het referentienummer aan, dat we tegelijk met de rekeninggegevens aan je meedelen in het bestelproces. Dit referentienummer is voor elke transactie anders en kan maar één keer gebruikt worden.

Afboeking

Bij andere betalingsmethodes volgt een afboeking van het bedrag door onze betalingspartner, die in de mededeling bij de afboeking naar Jimdo verwijst. We willen je vragen om voor de aankoop te controleren of er voldoende tegoed op je rekening staat.

Facturen inzien en factureringsadres aanpassen

Als JimdoPro of JimdoBusiness gebruiker kun je je facturen op elk moment inzien via het Menu. Ga na het openen van het menu naar Mijn account > Contract. Bij Contract kun het e-mailadres aanpassen dat je als factureringsadres gebruikt. Hou in de gaten dat dit altijd actueel is!

 

We kunnen facturen achteraf niet meer veranderen. Bij problemen, onduidelijkheden en vragen over je rekening, kun je aan ons Support-team schrijven. We helpen je graag en doen ons best om snel een passende oplossing voor je te vinden!