Hoe kunnen we je helpen?

Header

In de header van je website kun je een titel voor je website schrijven en een logo uploaden. De header wordt op elke pagina van je website getoond.

 

We raden aan om de header van je website eenvoudig te houden, zodat de bezoeker zijn aandacht kan geven aan de inhoud van de pagina. 

Header vormgeven

Achter het logo en de titel zie je bij de meeste designs de achtergrond van de website. Hou er rekening mee dat je meestal niet de hele foto ziet, maar een uitsnede. Welk deel van de foto zichtbaar is, verschilt per design.

Titel

Kies voor de titel van je website bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of een slogan. Kort en krachtig werkt hier het best; een goede titel is in één oogopslag te lezen. 


Denk er ook aan dat je titel niet specifiek is voor één bepaalde pagina. De header staat op elke pagina, en de titel dus ook. 

Logo

Je kunt een eigen logo uploaden. In de meeste designs werkt een logo het beste: een kleine, duidelijke afbeelding die past bij de hele website. Grote foto's, met veel details, kun je beter op een "Over ons" pagina zetten. In de header komen zulke details meestal niet over. 

Je logo is een link

Het logo dat je uploadt wordt automatisch een link naar je startpagina. Zo kunnen bezoekers altijd makkelijk terug naar de startpagina, waar ze ook zijn op de website.