Hoe kunnen we je helpen?

Er is een nieuw menu voor Jimdo. We werken je site in november vanzelf bij. Als je hier dus plaatjes ziet die er anders uitzien dan in je website, geen zorgen. Je krijgt eerst een mail en dan werken we je site bij naar wat je hier ziet.

Bekijk het nieuwe menu

Footer

De footer vind je onderaan je website. Hier worden aan de linkerkant de links "Impressum" en "Sitemap" getoond. Aan de rechterkant vind je de link "Inloggen", waarmee je op je website kunt inloggen.

 


Naast de bovengenoemde links worden na activering van de webwinkelmodule ook links naar de algemene voorwaarden en het teruggavebeleid geplaatst. Verder zal na activering van de statistieken ook een link m.b.t. gegevensbescherming worden toegevoegd.

 

Opmerking
De footer kan bij verschillende layouts een ander uiterlijk krijgen, maar de opbouw van de footer blijft altijd gelijk.

Footer bewerken

Met JimdoPro en JimdoBusiness kun je de links in de footer in -en uitschakelen. Log daarvoor in op je website en klik in het menu op Instellingen. Ga dan naar Website > Algemeen > Footer bewerken. Hier kun je voor de volgende links kiezen of je ze wilt tonen of niet: Leverings- en betalingsvoorwaarden, ImpressumSitemapPrivacyverklaring en Login-link.

Reclamebox

De reclamebox wordt op JimdoFree websites ook in de footer getoond. Je kunt die niet verwijderen. Alleen onze betaalde pakketten JimdoPro en JimdoBusiness zijn reclamevrij.

 

Een bestaande JimdoFree website kun je op elk moment upgraden naar JimdoPro of JimdoBusiness. Alle inhoud blijft dan onveranderd op je website staan en de extra functies van het pakket dat je gekozen hebt, worden voor jouw website ingeschakeld.

 

Om een overzicht te krijgen van de functies van de verschillende pakketten, kun je onze vergelijkingspagina bekijken.