Hoe kunnen we je helpen?

Hoe voeg je een Instagram Feed toe aan je website

Om je Instagram feed toe te voegen aan je website raden we je aan om POWr Instagram feed te gebruiken. 

POWr Instagram Feed laat meerdere afbeeldingen zien van je Instagram account via je @handle of #hashtag en vernieuwd de afbeeldingen op je website zodra je nieuwe afbeeldingen plaatst.  

Stap 1 - Kopieer je Instragram code

Stap 2 - Plak de code op je Jimdo website

Log in op je Jimdo website en voeg een HTML element toe op de plek waar je graag je Instagram feed wilt laten zien. Dit doe je via +Inhoud toevoegen > Meer elementen en aanvullingen > HTML. Plak de code uit Stap 1 in het veld en klik op opslaan.  

Stap 3 - Bewerk je Instagram Feed

Je nieuwe Instagram Feed komt tevoorschijn. Klik op de Edit Instagram Feed knop om het te bewerken in POWr. De knop komt zowel in de bewerkingsmodus als ook in de preview modus tevoorschijn maar alleen jij kunt hem zien.

Klik op 'start from scratch', voeg je @handle of #hashtag in het 'connect' menu onder 'following'.

 

Gebruik het Content en Design menu om je feed te bewerken. 

De POWr Instagram Feed is gratis. Je kunt ook een Upgrade doen zodat je geen POWr logo meer ziet. Daarnaast kun je zelf bepalen hoevaak je feed ververst wordt en andere betaalde functies gebruiken.


Stap 4 - Publiceer je Instagram Feed

Klik op 'Next' om door te gaan in het bewerkings progamma van POWr. Als je klaar bent klik je op 'Publish' en geef je plugin een naam. Als je nog geen POWr account hebt wordt je gevraagd er eentje aan te maken. 

 

Bezoek POWr.io voor meer gratis Jimdo plugins