Hoe kunnen we je helpen?

Bewerken of weergeven

Onderaan je website vind je naast link om mee in en uit te loggen, ook een link waarmee je kunt schakelen tussen de bewerkingsmodus en de weergavemodus.

Als je in de bewerkingsmodus zit, zie je rechts bovenin je scherm een icoontje van een beeldscherm. Als je hier op klikt, kun je de website als bezoeker bekijken. In de bewerkingsmodus zie je ook het menu links bovenin je scherm. In weergavemodus is die verborgen.


Als je in de weergavemodus zit, zie je een link naar ´Bewerken´. Verder zie je je website precies zo zoals je bezoekers hem zien. Met de link ´Bewerken´ kun je terug gaan naar de bewerkingsmodus.