Hoe kunnen we je helpen?

Menu

Als je inlogt, zie je links bovenin je scherm het menu met verschillende instellingen. 

Dashboard

Linksboven zie je het Dashboard waarmee je website verbonden is. Als je hierop klikt, ga je terug naar het overzicht van je websites: je dasboard!

Pakket

Helemaal onderaan in het menu zie je welk pakket je website op het moment gebruikt. Als je voor je website een proefperiode voor een ander pakket hebt, kun je hier ook zien hoe lang die proefperiode nog loopt. 

Inklappen

Als het menu in de weg zit bij het maken van je site, dan kun je het weghalen door op het kruisje naast 'Menu' te klikken. Je ziet dan alleen de streepjes van het menu staan en als je daar op klikt, klapt het menu weer uit. 

Let op
Wordt het menu niet getoond? Dan hebben we verschillende oplossingen voor je.

Design

Hier kun je zien welk design je website op het moment gebruikt en kun je overstappen naar een ander design. Ook kun je hier de stijl en layout van je website aanpassen. 

Webwinkel

Hier kun je de instellingen voor je webwinkel aanpassen. Daarnaast vind je hier een overzicht van de openstaande en gearchiveerde bestellingen in je webwinkel


Blog

Hier zie je alle blogs en ontwerpen die je hebt geschreven op je website. 

SEO

Hier vind je de statistieken van je website maar ook de SEO instellingen voor je hele website en de pagina die je op dat moment geopend hebt.


Domeinen & E-mail

Hier vind je een overzicht van je domeinen en e-mailadressen.

Instellingen

Hier vind je een hele serie aan verschillende instellingen die je voor je website kunt aanpassen. 


Vragen

Via de knop 'Vragen' kun je contact opnemen met onze support afdeling en vind je een link naar ons Support Center. Stel hier je vragen als je ergens niet uitkomt. We helpen je graag.

Upgrade

Hier kun je een upgrade maken naar één van de betaalde pakketten of je pakket uitbreiden.