Hoe kunnen we je helpen?

Facebook

Vind ik leuk! Met dit element bouw je Facebook op je website in, om nieuws meteen op je Facebook-pagina te publiceren. Ideaal om je website op Facebook bekend te maken. 

Vind-ik-leuk knop

Als je de Like-button op je website inbouwt, kunnen je bezoekers met een klik meteen aan hun vrienden laten zien dat ze jouw website of blog leuk vinden. Je kunt kiezen of je alleen namen of ook gezichten wilt tonen. 

Kies zelf of die like moet gelden voor die specifieke pagina op je website of voor de hele website. Als je de Like button in de zijbalk van je website zet, is het beter om die like voor de hele website te laten gelden.

Let op
Als je de like voor een specifieke pagina laat gelden, is die like gekoppeld aan het adres van die pagina. Als je dus je domeinnaam verandert, komt de teller van je likes weer op 0 te staan.

Facebook Like Box

Heb je een eigen fanpagina op Facebook? Laat dan op je website zien hoeveel fans jouw Facebook-pagina heeft!

 

Je kunt zelf instellen hoe de box getoond moet worden. Zo zou je de gezichten van je "likers" of je laatste nieuws kunnen laten zien. 

Voer eerst het adres van je Facebookpagina. Door de optie "Gezichten" aan te vinken, krijg je de profielfoto's te zien van Facebook-gebruikers die je fanpagina leuk vinden.

Als je vervolgens de optie "Stream" aanvinkt, wordt ook je laatste nieuws getoond. Als je beide opties aanvinkt, wordt het laatste nieuws onder de gezichten getoond.