Hoe kunnen we je helpen?

Stijl winkel

Jij bepaalt hoe jouw webwinkel eruit moet zien. Bij Stijl winkel heb je mogelijkheid om kleuren, buttons voor je winkel en de voortgangsbalk van het bestelproces in het afrekenformulier aan te passen. Zo kun je je winkel naadloos laten aansluiten bij het design van je website.


Prijskleuren aanpassen

Bij Prijs kun je de lettergrootte en tekstkleur aanpassen die voor de weergave van je prijzen wordt gebruikt. 

Kleuren van buttons aanpassen

Bij Button pas je de kleur van de winkelwagen-button aan en kun je zelfs de kleur van de mouse-over uitzoeken. Dit effect maakt voor je bezoekers extra duidelijk dat ze de button kunnen aanklikken.

Tip
Wij raden aan om voor de mouse-over een iets donkerdere kleur te kiezen dan voor de normale weergave van de knop. Als je een bijzonder lichte kleur kiest, kun je de tekstkleur aanpassen en op zwart zetten.

Buttontekst aanpassen

Als je een winkel op je website hebt in een taal die Jimdo op het moment niet aanbiedt, kun je hier tekst voor de button aanpassen naar jouw taal.

Belangrijk
Wettelijk is vastgelegd dat voor je bezoekers duidelijk moet zijn wat er gebeurt als ze op de button klikken. Daarom mag de betekenis van de tekst niet veranderd worden. Als je niet zeker bent, verander de standaardtekst dan niet!

Voortgangsbalk van het bestelproces bewerken

Kies een individuele kleur en een stijl voor de voortgangsbalk van het bestelproces. Voor de vormgeving van de voortgangsbalk kun je uit vier verschillende versies kiezen: