Aan welke systeemvoorwaarden moet mijn computer voldoen?

In principe is een verbinding met het internet en een browser alles wat je nodig hebt om Jimdo te kunnen gebruiken. Als browser raden wij Google Chrome aan, omdat deze browser automatisch geactualiseerd wordt. Maar Jimdo is natuurlijk ook te gebruiken met andere gangbare browsers:

Het is noodzakelijk, dat Javascript en cookies in je browser zijn geactiveerd (wat in de meeste gevallen reeds standaard zo is ingesteld). Je krijgt hier waarschijnlijk alleen mee te maken als er eventueel een probleem met je Jimdo-website is.

Daarnaast is de laatste versie van de Flash Player nodig. Klik hier om er achter te komen welke versie je op dit moment hebt. Mocht je een nieuwere versie nodig hebben, dan kun je deze hier downloaden.

Mocht je nog steeds problemen ervaren, schakel dan kort je beveiligingssoftware (zoals bijvoorbeeld ad blockers en firewalls) uit.

Belangrijk:

Je kunt je Jimdo-website niet met een browser op mobiele apparaten (bijv. iPad, iPhone) bewerken. Jimdo-websites bekijken kan natuurlijk wel.

Cookies activeren

Hoe je in je browser cookies activeert, leggen we je uit in het artikel over Cookies toestaan.

Javascript activeren

En in het artikel over Javascript laten we zien hoe je Javascript in je browser kunt activeren.