Hoe kan ik mijn Jimdo-site verwijderen?

Je JimdoFree website kun je op elk moment verwijderen. Hoe dat gaat leer je in deze korte handleiding. Je JimdoPro of JimdoBusiness website moet je eerst opzeggen, voor je hem kunt verwijderen.

Stap 1

Om je account voor je JimdoFree website te verwijderen, moet je eerst inloggen. Na het inloggen vind je aan de rechterkant het control panel. Klik in het control panel op Instellingen.

Tip:

Wordt je control panel niet getoond? Dan hebben we verschillende mogelijke oplossingen voor je.

Stap 2

Je ziet nu het Instellingen-menu. Daar vind je bij het onderdeel ´Gebruiker´ de optie ´Account verwijderen´. Met een klik op die optie kom je bij de laatste stap waar je kunt bevestigen dat je je Jimdo-website definitief wilt verwijderen.

Belangrijk:

Hou er rekening mee dat met het verwijderen van je Jimdo-website ook alle inhoud verloren gaat, zoals foto´s teksten en jouw data. Verwijderde websites kunnen niet hersteld worden. Bedenk dus vooraf goed of je inderdaad je account wilt verwijderen.

Stap 3

In het laatste dialoogveld kun je het verwijderen van je Jimdo-website bevestigen. Als je je site bij ons verwijdert, krijg je natuurlijk ook geen nieuwsbrief of andere mails meer van ons.